perjantai 7. marraskuuta 2014

Pimeisiin iltoihin

Nyt kun niin aamut kuin illatkin on pimeitä, olettehan muistaneet huolehtia heijastimet jokaiselle perheenjäsenelle? Takeissa, housuissa ja haalareissa onkin usein heijastimet jo valmiina, mutta olipa kiva törmätä heijastinpipoihin! Hauskoja heijastimilla varustettuja pipoja valmistaa ja myy Tähtituote, jolta saimme heijastinpipot koko perheelle. Nämä meidän valitsemat pipot on melko ohutta trikoota, joten niitä ei tällaisella tämänpäiväisella pikkupakkasella tarkene enää pitää, mutta eilisiltana ne olivat vielä hyviä. Koska halusin kuvata nimenomaan tuota heijastinominaisuutta, kuvat on nyt hiukan pimeitä ja sumuisiakin, luntakin kun alkoi sataa kesken kaiken, joten antakaa anteeksi!

Valikoima oli Tähtituotteella suuri, ja jokainen perheenjäsen löysi itselleen mieluisat pipomallit. Tässä meidän perheen valinnat:


 Tähtituotteen sivuille pääset tästä

Sain lääkäriltäni sellaisen sydänlihastulehdus-riski-saarnan, että taidan jättää viikkosiivouksen välistä tänään ja keskittyä vaikkapa askarteluun. Mikäpä sen mukavampaa! Oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille! 

5 kommenttia :

 1. Kivat ja tärkeät heijastimet pipoissa!kannattaa noudattaa lääkärin ohjetta!kivaa viikonloppua ja askarteluja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta tuote vinkistä!
  Ja nyt muistat sitten tyttö levätä! Askartelu kuullostaa oikein hyvältä. :)
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän todella muistaa, vaikka mieli tekisikin nyt juuri mennä pihalle lumitöihin! :D Kiitos, samoin sinulle Taina!

   Poista
 3. Hienot pipot olette saanut, heijastimet ovatkin nyt pimeän aikaan tärkeitä. Kyllä kannattaa ottaa nyt iisisti sielä, se sydänlihastulehdus ei mikään mukava vieras ole. Kokemuksesta voin sanoa! Tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished