torstai 18. syyskuuta 2014

Ellin jälkitunnelmia

Eilisilta oli niin tunteellinen ja mahtava, että tämä päivä on mennyt kuin huomaamatta. Väsyneenä, mutta onnellisena. Saimme kokea uskomattomia hetkiä, jotka niin lapset kuin me vanhemmatkin taatusti muistamme lopun ikäämme. Meidän insertistä olen saanut valtavasti hyvää palautetta, mikä on todella hienoa, sillä jännitin kovasti, mitä ihmiset tuosta ovat mieltä. Elämä Lapselle konsertti on jo katseltavissa Katsomossa, joten jos et ehtinyt sitä eilen nähdä, niin se löytyy täältä.
Kaikkien hyvä mieli oli hyvä valjastaa tänään hyödylliseenkin käyttöön, joten teimme kunnon siivouksen. Sohva sai hiukan syksyisempää väriä ylleen harmaiden tyynyjen muodossa, ja tuo aivan ihanan pehmeä valkea peite on mukava vetää päälle kylmien syyssäiden tullessa - ne taitavatkin jo viikonloppuna saapua!Olen tuohon Ektorpiin ollut todella tyytyväinen. Löysin sen siis sadalla eurolla nettikirpparilta, ja hintaansa nähden on ollut kyllä hyvä sohva. Päällisiä vaihdan muutaman kuukauden välein, enkä. tosdellakaan jaksa niitä silitellä, kuten kuvasta näkyy, hih! Minusta on ihan mukava, ettei sohva ole ihan tiptop. Se kuitenkin ärsyttää päällisiä vaihtaessa, että sisätyynyjen kangas, niissä kohdin, missä tyynyjen sisällä on vanua, on toooodella haurasta ja ohutta! Ties miten monta reikää olen tyynyihin jo saanut niitä sulloessani päällisten sisään. Onko kenelläkään muulla ollut samaa ongelmaa?

Mukavaa viikon jatkoa kaikille, huomenna se onkin jo perjantai! 23 kommenttia :

 1. Kyyneet valuivat jälleen kun ohjelmaa katsoin....liikuttavia tarinoita kaikilla! Iso sydän perheellesi!! Ja arkisempiin tunnelmiin: itse en ole vielä pessyt päällisiäni....suojaan ne vain erillaisilla vilteillä ja täkeillä istuinosat....mutta kyllä se pesukin edessä on. Kauhistuttaa just tuo tyynyjen sulloaminen liinoihin...uutenakin aika urakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin täällä suunnittelen laittavani vilttejä tästä lähin sohvalle :)

   Poista
 2. Täällä myös fiilistelin (ja tuhrustelin) ruudun tällä puolen ♥
  On varmasti ollut tunteiden täyteinen ilta. Haleja ja rutistuksia meiltä täältä teille kaikille ♥

  PS. Ai voiko ne päälliset silittääkin...en mä vaan ☺

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished