lauantai 27. elokuuta 2016

Syksyinen herkku

Lempisyksyherkkuni ohje ja se, mitä Sisustusliike Dreamsista löysin, näkyy täällä.

torstai 25. elokuuta 2016

Sisustusliike Dreamsissa shoppailemassa

Tästä ihanasta reissusta voit käydä lukemassa täällä.


Romanttinen viikonloppu Kouvolassa

Voit käydä lukemassa romanttisesta viikonlopustamme Kouvolasta täältä


tiistai 16. elokuuta 2016

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Blogi muuttaa!

Vuodesta 2011 olen kirjoittanut blogiani täällä bloggerin puolella, mutta nyt tuli ihana tilaisuus hypähtää toisaalle. Pääsin mukaan Starbox-bloggaajien yhteisöön, joka kokoaan yhteen Kaakkois-Suomen lifestyleblogeja. On hiukan jännittävää hypätä täysin uuteen osoitteeseen, mutta toivon, että niin te lukijat kuin minäkin tunnen oloni kotoisaksi siellä. Blogin aiheet pysyy yhä samana, ja kuvilla on edelleen tärkeä osa blogissani uudessakin osoitteessa. Oman kodin onnea-blogi löytyy siis tästä lähin osoitteesta: http://starbox.fi/omankodinonnea


Starboxin puolelle siirtyi aikaisemmista postauksista vain vuoden takaiset postaukset, joten tämä bloggerin blogi tulee edelleen pysymään täällä tallessa, ja tänne voi toki aina tulla katsomaan vanhoja postauksiani. 

Toivon, että lähdet mukaani Starboxin puolelle! 

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Stop bullying!

Huomenna ilmestyy Kodin Kuvalehti, jossa on rakkaan supersankarini haastattelu. Tämä ei voisi olla ajankohtaisempi aihe, sillä näihin aikoihin monet pienet koululaiset aloittavat koulutaipaleensa ja monet vanhemmat koululaiset sitä jatkavat. Voi kun kaikki saisivat käydä koulunsa, eskarinsa, päivähoitotaipaleensa ilman joutumista kiusatuiksi!Teksti näkyy suurempana Kodin Kuvalehden sivuilla

Sanotaan EI kiusaamiselle!!

tiistai 9. elokuuta 2016

Tuunataanpa taas!

Eräänä iltana tai no tarkemmin sanoen keskiyöllä sain jälleen kerran tuunausinspiksen ja ei kun tuumasta toimeen! Yöt ovat jo ihanan pimeitä, mutta terassin valon ja kännykän lampun avulla sain tuunauksen tehtyä. Se kun oli tehtävä ulkona. Maalasin kromin värisellä spraymaalilla olohuoneen peilin. En ole edelleenkään ihan satavarma, oliko tämä tuunaus hot or not, mutta enköhän tuohon totu. Ainakin peili tulee nyt paremmin esiin valkoisesta seinästä. 
Keittiöön päin katsoessa näyttää nyt tältä
Seuraavana olisi vuorossa olohuoneen klaffilipaston alla olevan koirien luukorin maalaaminen valkoiseksi, onneksi nämä projektit ei lopu!

Oikein ihanaa viikon jatkoa kaikille!

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Maileg-hiirulaisten kotikolot....

... ja pupusen myös! Ennen kuin vielä olin päättänyt, millaiset seinätarrat kaksosten huoneeseen laittaisin, olin suunnitellut seinälle pieniä taloja Mailegin pikkupehmoille. Löysin jo aikaa sitten alennusmyynneistä talohyllyjä, joita en kuitenkaan saanut heti aikaiseksi maalata. Eilen se inspis viimein iski, ja ei muuta kuin maalamaan! Ensin ajattelin maalata hyllyt valkoiseksi, mutta sitten tyttöjen kanssa päätimme, että maalaamme nekin samalla Teknoksen mintunvärisellä maalilla kuin huoneen toinen suuri seinä on maalattu. Ja se olikin kiva idea, nyt talot jatkavat huoneen värimaailmaa myös toiselle seinälle, ja tulevat myös siitä hyvin esille! 

Ennen kaksosten syntymää harrastin nukkekotiaskartelua, joten minulla oli siltä ajalta pieniä tarvikkeita taloihin. Tytöt antoivat taloihin myös omia kalusteitaan, jotka maalasin nekin Teknoksen huonekalumaalilla, jota minulta oli jäänyt jäljelle jakkaran tuunauksesta. Osan pienistä tavaroista liimasin kiinni hyllyille, osan laitoin kaksipuolisellä teipillä kiinni, jotteivat ne heti tippuisi niskaan, jos niihin vähän osuu. 


Tällaista minimaalista tuunailua tällä kertaa! Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

lauantai 6. elokuuta 2016

Diy-puutarhavalot

Ihana, ihana elokuu on alkanut pimentyvine iltoineen! Lapsille tämä kuukausi tarkoittaa loman loppumista ja jälleen uuden lukuvuoden alkua. Pienimmät odottavat jo kovasti koulun alkua, eivätkä nuo isommatkaan taida niin kovin harmissaan olla saadessaan tavata jälleen luokkatovereitaan. Ilmojen puolesta kesä jatkuu vielä hyvän tovin, niin ainakin tämän päivän helteessä tuntui. Illat ovat kuitenkin jo ihanasti pimentyneet, ja onkin hyvä syy jo sytytellä kynttilöitä ja tunnelmavalojakin. Meidän kaksi vuotta sitten isuttama omenapuu on vihdoin kasvanut jo niin, että se kypsyttää ensimmäisiä omenoitaankin. Siitä innostuneena päätin askarrella puuhun tunnelmavalot tuomaan pehemää valoa loppukesän iltoihin.

Olen aiemmin nähnyt monen bloggarin tekevän sisustusvaloja pahvikupeista, mutta koska ulkona aika usein sataa, pitää varjostimien kestää vettä. Niinpä päällystin decoupage-lakan avulla muovikuppeja  serveteillä. Se olikin aikamoista näpertelyä, sillä muovia päällystäessä servetti repesi herkästi. Kupeista leikkasin jonkin verran pituutta pois, sillä pienessä omenapuussamme valtavat varjostimet näyttäisivät melko hupsuilta. Kupin pohjaan leikkasin pienen reiän, johon työnsin valosarjan ledvalot. 


En laittanut suinkaan jokaiseen lamppuun varjostinta, sillä valosarja oli melko pitkä. Ikävä kyllä tuo valosarja alkaa jo olla nähnytt parhaat päivänsä, joten jokaisen lampun valo ei ole enää kirkas. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä kun tuo valosarja ei enää toimi, voin irrottaa varjostimet ja kiinnittää uuteen valosarjaan, luultavasti kirkaaseen sellaiseen vihreän johdon sijaan.


Oikein ihanaa omenantuoksuista elokuun alkua kaikille! 

Blog Design by Get Polished